Mexico 2023
"Een berg te beklimmen"

                                        Blog 

 De komende tijd zal een tijd zijn vol actie, voorbereiding en inzet. Leuk als je mij volgt op mijn blog. 
Uiteraard kan je mij ook volgen op mijn facebook en instagram. 


2023-07-27

Dag 20 t/m 25, de laatste dagen.

Terwijl ik deze laatste blog in Mexico schrijf, zit ik op het dakterras en bedenk ik me dat ik klaar ben, klaar met deze maand waar we met een intensieve voorbereidingsperiode, zo lang naar hebben uitgekeken. Nog twee nachten hier slapen, alhoewel ik nog geen nacht hier fatsoenlijk heb geslapen, vliegen we een dag eerder naar huis dan gepland. Heerlijk. [Meer weten…]

Admin - 00:59:57 | 1 opmerking

2023-07-21

Dag 13 t/m 19…. niet de leukste dagen…

Dan is je haar er echt af, toch wel een heftig iets. Zeker nu ik merk dat het gemillimeterde haar wat ik over had, nu ook uit begint te vallen. Hopen op het feit dat ik wenkbrauwen en wimpers mag behouden, maar ja na chemotherapie is niks zeker, ben ik al achter. [Meer weten…]

Admin - 02:15:45 | 1 opmerking

2023-07-14

Dag 7 tot en met dag 11!

Nu ik bedenk wat de eerste zin eigenlijk zou zijn, moet ik een beetje om mezelf lachen. De eerste zin die ik wilde maken: “eindelijk de tijd gevonden om wat op papier te zetten”.

Terwijl ik volgens mij al vanaf vanmorgen 11 uur in een soort puberale gamehouding op een tuinstoel hang omdat de botpijn toch wel echt begonnen is. [Meer weten…]

Admin - 01:51:28 | Een opmerking toevoegen

2023-07-08

Dag 1 t/m 6

Eerste dagen in Mexico:

De eerste dag van onze reis heeft met name bestaan uit reizen maar we tellen deze mooi als dag 1. 
Dan zijn we ook sneller bij de 28, zo denken we maar. 

Na een vlucht met businessclass die prima verliep, volgde een lange rit van dik 2,5 uur in een busje naar de kliniek in Puebla. Waar ze 80 mogen rijden ze 100 en waar ze 100 mogen rijden ze 120. Dat over kronkelende bergwegen van drie banen met grote vrachtwagens en motoren. [Meer weten…]

Marloes - 00:14:51 | Een opmerking toevoegen

2023-07-01

Start van de reis…..

Oké, voor de twintigste keer heb ik denk ik nu wel mijn lijstjes doorlopen met alles wat ik mee wil nemen. Ik denk dat ik er ben, de laatste was draait nu, daar nog een paar dingen van in de koffer. Doordat we met businessclass vliegen hebben we de mogelijkheid om 64 (!) kilo per persoon mee te nemen. [Meer weten…]

Admin - 10:53:58 @ | Een opmerking toevoegen

2022-12-15

Mijlpaal op meerdere vlakken.

Crowdfunden, wel eens van gehoord maar nog nooit meer te maken gehad. Je weet pas wat het inhoud als je er zelf in zit. Naast het schrijven van een blog, het maken van berichten op instagram, bedenken van acties, bijhouden van de site, mensen benaderen en weer bedanken en daarnaast nog gewoon werken allebei, oh ja en we hebben ook nog twee kinderen, familie en vrienden. [Meer weten…]

Admin - 14:43:05 @ | 1 opmerking

 

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram