Mexico 2023
"Een berg te beklimmen"

                                        Blog 

 De komende tijd zal een tijd zijn vol actie, voorbereiding en inzet. Leuk als je mij volgt op mijn blog. 
Uiteraard kan je mij ook volgen op mijn facebook en instagram. 


2023-07-01

Start van de reis…..

Oké, voor de twintigste keer heb ik denk ik nu wel mijn lijstjes doorlopen met alles wat ik mee wil nemen. Ik denk dat ik er ben, de laatste was draait nu, daar nog een paar dingen van in de koffer. Doordat we met businessclass vliegen hebben we de mogelijkheid om 64 (!) kilo per persoon mee te nemen. Nu ben ik er eerlijk in en heb ik best wel wat bij me, dus vol spanning zette ik de koffer op de weegschaal. Wat denk je? 13 kilo, haha oké daar hoef ik me geen zorgen over te maken. 

Als ik al wat zou vergeten komt het wel goed denk ik, ik heb al begrepen dat ze in de eerste twee weken om de dag de was doen. De laatste twee weken voeren ze die frequentie zelfs nog even op  naar iedere dag, dus een setje of twee à drie zou voldoende zijn. Ik dacht dat ik veel was doe, maar die Mexicanen zijn overtreffende trap. Hoewel dit in dit geval ook zo zijn redenen heeft. 

De laatste dagen komen er veel telefoontjes, appjes en kaarten binnen met allemaal lieve woorden, ondersteunende woorden en knuffels. Dit waardeer ik enorm, fijn om je op deze manier gesteund te voelen. 

Vandaag wil ik me focussen op de kids en daar extra tijd en aandacht aan geven, hoewel ik verwacht dat het eerder een zaterdag zal worden waarin : “mam, ik ben naar buiten”, een zin is die ik veel zal horen. Ach laat het voor hun maar een zo gewoon mogelijke zaterdag zijn. Vanavond zet ik ze verplicht aan de kaasfondue zodat we even tijd met elkaar hebben (dit wordt namelijk iets minder snel gegeten dat de doordeweekse maaltijden van een pastagerecht of een AGV). Oh ja en geen zorgen, ze lusten dit ook echt ;-). Het zou wat zijn dat ik dit alleen maar voorschotel om ze langer aan tafel te laten zitten…… nee zo erg is het ook niet. 

Ik merk dat ik nog vaker even een kus of knuffel aan ze geef en zeg dat ik van ze houd. Vandaag merk ik nog niet veel aan ze en hoe het morgen zal zijn, dat zien we morgen wel. 

Vooruit nog 1x mijn lijstje doornemen, ik kan dat dan toch niet laten…. iets met controle ofzo :-)

Admin - 10:53:58 @ | Een opmerking toevoegen

Opmerking toevoegen

Fill out the form below to add your own comments

Om geautomatiseerde spam zoveel mogelijk te beperken, is deze functie beveiligd met een captcha.

Hiervoor moet inhoud van de externe dienstverlener Google worden geladen en moeten cookies worden opgeslagen.


 

 
 
 
 
E-mailen
Info
Instagram